פלפלים קלויים במילוי גבינת שמנת ובליווי פסטו ים תיכוני | השף הלבן

פלפלים קלויים במילוי גבינת שמנת ובליווי פסטו ים תיכוני

מנה מקורית באווירה יוונית של פלפלים קטנים ממולאים בגבינה

מאת: שף מאיר אדוני
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פלפלים קלויים במילוי גבינת שמנת ובליווי פסטו ים תיכוני

המרכיבים ל 8:

  • לבלילה:
  • 300 גרם קמח רגיל
  • 400 מ"ל בירה
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • קורט פפריקה חריפה
  • קורט מלח
  • ½ כף סוכר
  • לטיגון 1 ליטר שמן זית כתית מעולה
פסטו:
  • ¼ צרור בזיליקום
  • ¼ צרור כוסברה
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • ¼ צרור טראגון
  • ¼ כוס צנובר קלוי
  • ¼ כוס שקד קלוי
  • 1 כף גרידת לימון
  • ¼ כוס פתיתי גבינת פרמזן קולקשן
  • 1 כף זרעי שומר
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח פלפל
  • לחם חמניות
  • 18 פלפלים
למילוי:
  • 400 גרם גבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני "פיראוס"
  • 30 זיתים בטעם איטלקי קצוצים
  • ½ כוס שקד טבעי קצוץ דק
  • 2 זוקיני מגורדים דק על פומפייה, משהים בקערה כרבע שעה בטמ"פ עם מעט מלח. סוחטים היטב את הנוזלים שניגרו
  • 3 כפות עלי טימין טריים
  • מלח פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הפלפלים מהעוקץ ומנקה זרעים.

  • 02.

    מערבבים את  חומרי מילויוממלאים את הפלפלים.

  • 03.

    מערבבים בקערה את חומרי הבלילה ומניחים בטמפרטורת חדר לשעה.

  • 04.

    מחממים שמן בסיר עמוק, טובלים את הפלפלים בבלילה ומטגנים עד להזהבה.

  • 05.

    פסטו:

  • 06.

    טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן זית עד למרקם חלק. בקערהלהוסיף את שמן הזית ולערבב.

  • 07.

    להגיש עם לחם חמניות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.