״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון | השף הלבן

״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון

גרסה משודרגת ובריאה לפנקייק המסורתים

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון
צילום: שלומי ארביב עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 6:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פתיתי ברוקולי סנפרוסט
  • ½ צרור כוסברה שטופה היטב
  • ⅓ כוס קמח רגיל/קמח חומוס + 2 כפות לפי הצורך
  • ⅔ כוס חלב "תנובה"
  • 1 שן שום
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • לטיגון:
  • שמן/חמאה
  • להגשה:
  • 100 גרם סלמון מעושן חתוך ומגולגל
  • עירית קצוצה
  • 2 כפות שמנת חמוצה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל חומרי הפנקייק בבלנדר וטורפים לתערובת אחידה. מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים פנקייק ראשון. יתכן ותצטרכו להוסיף לבלילה כף קמח כדי לייצב אותה.

  • 02.

    מגישים לצד שמנת חמוצה וסלמון ומקשטים בעירית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.