מצה בריי עם תפוחים מקורמלים
אין פסח בלי מתכון שווה למצה בריי! והפעם, החלטנו להכין לכם מצה בריי עם תפוחים מקורמלים ושמנת לבישול של השף הלבן – לאקסטרה קרמיות
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							בינונית
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נטע ליבנה
													עיצוב: נטע ליבנה
						
					
				
			המרכיבים ל 3 יחידות:
- 4 ביצים
 - 4 כפות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
 - 25 גרם חמאה
 - 2 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפלחים
 - 4 כפות סוכר
 - 3 מצות שמרטיבים מעט מתחת לזרם מים
 - להגשה: אבקת סוכר
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
טורפים בקערית ביצים ושמנת.
 - 
								02.
								
מחממים חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את פלחי התפוחים.
 - 
								03.
								
מפזרים סוכר על התפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר הופך לקרמל ועוטף את התפוחים.
 - 
								04.
								
שוברים 3 מצות רטובות מעט למחבת, מוסיפים את תערובת הביצים ומטגנים עד להזהבה.
 - 
								05.
								
מגישים חם עם מעט אבקת סוכר מעל.
 - 
								06.
								
בתאבון!
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

