מתכון לביבות פטריות | השף הלבן

לביבות פטריות

לביבות פטריות ובצל שמתאימות לחג ובכלל

מאת: פרי שטרן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות פטריות
  • 5 בצלים
  • 3 כפות שמן
  • 1 קופסת שימורי פטריות (רצועות דקות)
  • 100 גרם פתיתי גבינה צהובה
  • קופסת גבינה נפוליאון טבעי
  • 1 כוס קמח
  • 4 ביצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן עד להזהבה.

  • 02.

    מעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המוצרים לבצל ומערבבים היטב.

  • 03.

    יוצרים לביבות ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.

  • 04.

    מעבירים לנייר סופג.  

הכנת? כאן מדרגים
(124)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.