מתכון לביבות בטטה מטוגנות | השף הלבן

לביבות בטטה מטוגנות

לביבות בטטה במתכון קל ומהיר הכנה, תוספת חמה ומשביעה למנה בשרית או מנה צמחונית בפני עצמה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה מטוגנות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 4 בטטות
  • 3 ביצים
  • שורש זנגביל קטן
  • כפית פלפל שחור
  • 2 גזרים
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כוס קמח
  • כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בפומפיה את הבטטות הגזר והזנגביל, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

  • 02.

    מטגנים לביבות במחבת עד להשחמה.

הכנת? כאן מדרגים
(24)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.