מתכון כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים | השף הלבן

כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים

הכנאפה היפואי בגירסה מלוחה עם גבינת פטה כבשים. מתאים לאירוח ולנשנוש מתוק, ארוחה קלה , להגשה עם סלט ירוקים בצד

מאת: תמיר גיל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים

המרכיבים ל8 מנות:

  • חצי קילו אטריות קדאיף, להשגה בחנויות ממתקים מזרחיים או מעדניות מתמחות.
  • 500 גרם פטה כבשים
  • 100 גרם צנובר קלוי קלות
  • זעתר טרי
  • 50 גרם חמאת תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים בקערה גבינה עם זעטר וצנוברים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

  • 02.

    גוזרים את שערות הקדאיף, לרצועות עד 10 ס"מ , לשים את השערות עם החמאה המומסת כך שיספגו באופן אחיד את החמאה.

  • 03.

    מפזרים במחבת קדאיף עד לעובי 1 ס"מ, מפזרים גבינה ומעל עוד שכבת קדאיף כך שתכסה את כל הגבינה. מטגנים במחבת כ 2-3 דקות בלבד והופכים בזהירות את הקדאיף במחבת לצידו השני ( עם צלחת ) לטיגון קצר עד ששערות הקאיף מוזהבות קלות.  

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(158)