ארוחת בוקר בטורטיה
הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון חדש מטיקטוק תנובה שהופך את ארוחת הבוקר למשהו חדש לגמרי

המרכיבים ל 2 מנות:
- 2 טורטיות גדולות
 - 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
 - 2 חופנים עלי תרד טריים
 - 6 ביצים
 - סלסלת עגבניות שרי חתוכות
 - מלח ופלפל לפי הטעם
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מניחים בתבנית עגולה ועמוקה המיועדת לאפייה טורטיה ומהדקים אותה ליצירת צורה של קערה.
 - 
								02.
								
מפזרים במרכז הטורטיה פתיתי טריו, מפזרים מעל חופן עלי תרד טריים, שוברים פנימה 3 ביצים, ומעל מפזרים עגבניות שרי חתוכות (עדיף במגוון צבעים).
 - 
								03.
								
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (מומלץ לפזר מלמעלה עוד פתיתי טריו).
 - 
								04.
								
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, למשך כ- 15 דק (ולפי העדפה אישית של רמת העשייה של החלמונים).
 - 
								05.
								
מוציאים מהתנור, ממתינים מעט שיתקרר ויתייצב ומוציאים מהקערה להגשה.
 - 
								06.
								
בתאבון!
 
הידעת?
טיפ: על מנת למנוע השחמה מהירה מדי של הטורטיה מומלץ לעטוף אותה בקצת נייר כסף ולהסיר כ- 2 דק לפני שמוציאים מהתנור.
									

