שיפודי טופו עגבניות וברוקולי - טבעוני וטעים! | השף הלבן

שיפודי טופו עגבניות וברוקולי

מי אמר שאין מנגל בלי בשר? השיפודים האלה נצלים נפלא על המנגל וגם על פלנצ'ה או מחבת ביתית. הפעם הלכנו על תיבול מזרח תיכוני אבל בהחלט אפשר לגוון לפי הטעם

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שיפודי טופו עגבניות וברוקולי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת שום
  • מלח, פלפל
  • 1 חבילה טופו תנובה בטעם טבעי, חתוך לקוביות של 2 סמ"ר
  • סלסלת עגבניות שרי
  • 1/2 ברוקולי מחולק לפרחים
לרוטב:
  • 1 גביע (125 גרם) מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת קליפת לימון
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות כוסברה קצוצה דק-דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים פפריקות, כמון, אבקת שום, מלח ופלפל. שמים את קוביות הטופו בקערה ומערבבים עם תערובת התבלינים.

  • 02.

    מבשלים את הברוקולי כ 5 דקות במים רותחים עד שהוא מתרכך אך לא לגמרי. מסננים. מערבבים את מרכיבי הרוטב.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    משחילים טופו וירקות לסירוגין על שיפודים וצולים על מנגל או פלצ'ה משומנת או מחבת משומנת כ 2-3 דקות מכל צד עד השחמה. לוחצים בעזרת תרווד או תחתית מחבת כך שכל המרכיבים על השיפוד יצמדו למנגל או פלנצ'ה או מחבת.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    להגשה שמים את הרוטב בצלחת ועליו את השיפודים או מזלפים את הרוטב על השיפודים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.