קורן דוג צמחוני - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קורן דוג צמחוני

צמחונים? מצוין! עומר מילר פיצח את הנוסחה לקורן דוג האמריקאי בגרסה הצמחונית. הסוד: הנקניקיות הטבעוניות של טירת צבי שאי אפשר לעמוד בפניהן

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורן דוג צמחוני
צילום: בועז לביא עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 חבילה נקניקיות טבעונית בסגנון אמריקאי "טירת צבי"
  • שיפודי עץ
לבלילה:
  • 1 כוס קמח תירס צהוב
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אבקת אפייה
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן תירס
  • 1 כפית פפריקה
להגשה:
  • חמוצים
  • רטבים ומטבלים שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן עמוק בסיר רחב

  • 02.

    מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד שמתקבלת בלילה דביקה וסמיכה

  • 03.

    משפדים את הנקניקיות על שיפודי עץ

  • 04.

    יוצקים את הבלילה לכוס גבוהה, טובלים כל נקניקיה בבלילה עד שהיא מצופה לחלוטין ומיד מעבירים לטיגון למשך 3 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מגישים לצד חמוצים ומטבלים

  • 06.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.