פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת

טעים, משביע וקל להכנה

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 6 יחידות פילה דניס 150 גרם כל יחידה
  • שמן זית לטיגון
  • מלח, פלפל שחור
לחמאת עגבניות:
  • 5 עגבניות
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 40 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
  • 1/3 כוס שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת חמאת עגבניות: חוצים את העגבניות לרוחב מרוקנים את המיץ והגרעינים לסיר מתבלים במלח, פלפל ושום ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה תוך כדי טריפה רצופה. מוסיפים את השמנת ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מתבלים את הדגים במלח ובפלפל מטגנים בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים. מניחים בצלחת פילה דג, יוצקים ליד מעט מהרוטב ומגישים עם לחם טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.