מתכון טבעות פילה מדומה ממולאות בצל מטוגן | השף הלבן

טבעות פילה מדומה ממולאות בצל

טבעות פילה כמנה עיקרית טעימה לארוחה בשרית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טבעות פילה מדומה ממולאות בצל

המרכיבים ל 8 מנות:

  • נתח פילה מדומה "אדום אדום"
  • 1 ק"ג בצל פרוס
  • 100 גרם מרגרינה עם מלח
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כפית כמון, רצוי שלם
  • 1/2 כוס חומץ בן יין אדום
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד, 6 סנטימטר בערך, מערבבים את היין עם החומץ,הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות במקרר.

  • 02.

    מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה, אגב ערבוב מתמיד, עד שהבצל שחום.

  • 03.

    יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסמים.

  • 04.

    מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המישרה, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה.

  • 05.

    מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.

הכנת? כאן מדרגים
(283)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.