מתכון חריימה לברק פיקנטי | השף הלבן

חריימה לברק פיקנטי

מנה מהירה וקלת הכנה, נתחי פילה דג ברוטב עגבניות ופלפלים חריף. מומלץ להגשה לצד אורז לבן או חלה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חריימה לברק פיקנטי

המרכיבים ל 3 מנות:

  • פילה לברק, חתוך לחצאים או לשלושה חלקים
לרוטב:
  • 3 בצלים, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 10 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • ראש שום פרוס
  • 1 פלפל ירוק חריף, חתוך לרצועות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קורט כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת חמה מאוד מקפיצים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפלפל החריף, העגבניות, השום, רסק העגבניות, מעט מים ומערבבים היטב.

  • 02.

    מתבלים בכמון ומלח פלפל.

  • 03.

    מוסיפים את הדגים לתוך הרוטב במחבת ומכסים למשך 5 דקות ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(317)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.