דג סלמון בקראסט עשבי תיבול וגרידת לימון עם עגבניות שרי, ברוקולי ובטטה צלויה | השף הלבן

דג סלמון בקראסט עשבי תיבול וגרידת לימון עם עגבניות שרי, ברוקולי ובטטה צלויה

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה

סלמון בקראסט השף הלבן מאת: עומר ישכיל
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלמון בקראסט השף הלבן

המרכיבים ל5-6 מנות:

מצרכים:
  • חבילת דג סלמון שלם תנובה מופשרת
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1 לימון
  • חבילת שקדים פרוסים
  • חבילת ברוקולי טרי
  • עגבניות שרי
  • 3 בטטות בינוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים תבנית עם נייר אפיה וזולפים כמות נדיבה של שמן זית, מפזרים מעל סוכר ומלח ומניחים על התבנית בטטות חצויות כשהקליפה כלפי מעלה.

  • 02.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות או עד שהבטטות מתרכחות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    קוצצים פטרוזיליה, כוסברה, שום ,שקדים פרוסים ומעבירים לקערה

  • 04.

    מוסיפים שמן זית, מלח, גרידת לימון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  • 05.

    חותכים דג סלמון לפילטים בגודל 3 ס״מ ומסדרים בכלי זכוכית.

  • 06.

    מוסיפים ברוקולי ועגבניות שרי ומורחים בנדיבות מתערובת עשבי התיבול והשקדים מעל הדג

  • 07.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מגישים חם לצד הבטטות הצלויות, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)