דג סלמון בקראסט עשבי תיבול וגרידת לימון עם עגבניות שרי, ברוקולי ובטטה צלויה - השף הלבן

דג סלמון בקראסט עשבי תיבול וגרידת לימון עם עגבניות שרי, ברוקולי ובטטה צלויה

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה

מאת: עומר ישכיל
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלמון בקראסט השף הלבן

המרכיבים ל 5-6 מנות:

מצרכים:
  • חבילת דג סלמון שלם תנובה מופשרת
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1 לימון
  • חבילת שקדים פרוסים
  • חבילת ברוקולי טרי
  • עגבניות שרי
  • 3 בטטות בינוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים תבנית עם נייר אפיה וזולפים כמות נדיבה של שמן זית, מפזרים מעל סוכר ומלח ומניחים על התבנית בטטות חצויות כשהקליפה כלפי מעלה.

  • 02.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות או עד שהבטטות מתרכחות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    קוצצים פטרוזיליה, כוסברה, שום ,שקדים פרוסים ומעבירים לקערה

  • 04.

    מוסיפים שמן זית, מלח, גרידת לימון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  • 05.

    חותכים דג סלמון לפילטים בגודל 3 ס״מ ומסדרים בכלי זכוכית.

  • 06.

    מוסיפים ברוקולי ועגבניות שרי ומורחים בנדיבות מתערובת עשבי התיבול והשקדים מעל הדג

  • 07.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מגישים חם לצד הבטטות הצלויות, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.