מתכון סלט צפתית פיראוס ותרד | השף הלבן

סלט צפתית פיראוס ותרד

סלט צפתית פיראוס ותרד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צפתית פיראוס ותרד

המרכיבים ל6 מנות:

  • 2 חבילות עלי בייבי תרד או עלי בייבי אחרים
  • קליפת לימון מגוררת מלימון גדול
  • כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מיץ מתפוז אחר
  • 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
להגשה
  • חמאת תנובה
  • לחם טרי פרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט פרט לגבינה הצפתית.

  • 02.

    פורסים את הגבינה ואחר כך חותכים לגפרורים, מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מוסיפים את הגבינה ומגישים עם לחם טרי וחמאה.  

הכנת? כאן מדרגים
(45)