סלט קפרזה בדואי | השף הלבן

סלט קפרזה בדואי

מתכון של איתי מסלבוטי ממשחקי השף ברשת 13 לסלט קפרזה בסגנון בדואי עם עגבניות שרי, לאבנה, מסקרפונה של COLLECTION וזעתר

מאת: איתי מסלבוטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קפרזה בדואי
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל2 מנות:

  • 100 גרם עגבניות שרי צבעוניות
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 100 גרם לאבנה "פיראוס"
  • 50 גרם זעתר
  • 50 גרם שמן זית
  • חופן זיתים שחורים
  • גבעול בצל ירוק
  • 4-5 קרוטונים גדולים
  • עלי אורגנו טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים לחצי את עגבניות השרי הצבעוניות והזיתים השחורים ומעבירים לקערה. חותכים את גבעול הבצל הירוק לרבעים ומוסיפים לקערה.

  • 02.

    מתבלים בשמן זית ומלח ומערבבים

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים את המסקרפונה יחד עם הלבאנה עד לאיחוד ומניחים במרכז צלחת ההגשה.

  • 04.

    מניחים מעל מהסלט שרי, מפזרים זעתר, אורגנו ושמן זית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(8)