סלט צבעוני לראש השנה
סלט שעועית עם רימונים ושקדים ברוטב עסיסי
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל7 מנות:
- 1 שקית שעועית צהובה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
- 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
- 2 כוסות גרגירי רימון
- 100 גרם שקדים לבנים פרוסים קלויים
לרוטב:
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 1/3 כוס חומץ בן יין לבן
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית גדושה חרדל
- 1 כפית גדושה דבש
- 1 כפית גדושה סוכר
- פלפל גרוס
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול. לאחר מכן, מוסיפים שעועית צהובה ומבשלים אותה במשך 3 דקות. מסננים ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.
-
03.
מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה ומוסיפים לתערובת רימונים ושקדים.
-
04.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים