סלט פסטה קליל | השף הלבן

סלט פסטה קליל

מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. ארוחה מלאת בריאות בקערה אחת!

מאת: דנה וינברגר
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה קליל
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג פוזילי (מסולסלת)
  • 10 זיתים שחורים מגולענים פרוסים
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס חתוכה לקוביות
  • צרור עלי בזיליקום פרוסים דק
לרוטב:
  • כף מיץ לימון
  • כפית סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר מים ומלח.

  • 02.

    כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים ע"פ הוראות יצרן. מסננים ושמים בקערה.

  • 03.

    שמים בצנצנת שמן זית, מיץ לימון, סוכר שום, מלח ופלפל. סוגרים ומנערים היטב. טועמים ומתקנים תיבול ע"פ טעם.

  • 04.

    מוסיפים את עלי הבזיליקום, העגבניות, הזיתים והגבינה הבולגרית.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב מעל הסלט – ובתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)