סלט פסטה עם קוביות בטטה וגבינה צפתית
סלט עשיר, צבעוני ומלא טעמים שאף אחד לא שוכח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 50 גרם חמאת “תנובה”
- 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2 ס”מ
- 250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן ומצוננת
- 1 קופסה (250 גרם) גבינה צפתית 5% מסדרת "פיראוס" חתוכה לקוביות
- 1 צנצנת אנשובי מסוננת
- 3 שיני שום קצוצות
- 15 זיתי טאסוס מגולענים
- 10 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות גס
- 1/2 סלסילה (250 גרם) עגבניות שרי חצויות
- צרור עירית קצוצה
- עלים מצרור בזיליקום
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים חמאה במחבת גדולה. 2 .מוסיפים קוביות בטטה ומקפיצים כ-10 דקות עד שהבטטות רכות וזהובות. מצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
03.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. טועמים ומתקנים תיבול.
הכנת? כאן מדרגים