סלט מוצרלה ושרי בניחוח בזיליקום
סלט בהשראת הקפרזה האיטלקית, מתאים כתוספת לארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 6 זיתים סגולים ביין
- חופן בינוני של נבטים עבים
- 1 סלסלת עגבניות שרי קטנות
- 6 כדורי פתיתי מוצרלה "השף הלבן" קטנים
- 6 עלי בזיליקום טריים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בן יין אדום
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
. מגלענים את הזיתים וחותכים אותם לארבע.
-
02.
חוצים את עגבניות השרי.
-
03.
חותכים לרבעים את כדורי המוצרלה.
-
04.
חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום
-
05.
מעבירים את עגבניות השרי, המוצרלה ועלי הבזיליקום לקערת ערבוב.
-
06.
מתבלים ב-3 כפות שמן זית, כף חומץ בן יין אדום, קורט מלח גס, קורט קטן של פלפל שחור גרוס, הזיתים והנבטים ומערבבים ביחד.
הכנת? כאן מדרגים