מתכון סלט יווני צבעוני | השף הלבן

סלט יווני

סלט קלאסי, מזין, צבעוני וטעים שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 עגבניות
  • 2 מלפפונים
  • חצי כוס זיתים שחורים
  • 150 גרם גבינת פטה
  • רבע כוס שמן זית (מומלץ מעודן)
  • מיץ מלימון אחד
  • מעט מלח
  • מעט פלפל (שחור חריף)
  • זעתר (אפשרי)
  • ביצה קשה (אופציונלי)
  • טונה (אופציונלי)
  • תירס (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הירקות לחתיכות גדולות.

  • 02.

     מגלענים את הזיתים.

  • 03.

    חותכים את הגבינה לריבועים קטנים.

  • 04.

    מניחים הכל בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הזית ושאר התבלינים ומערבבים היטב.

  • 05.

    ניתן להוסיף: ביצה קשה, טונה, תירס וזעתר, לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.