סלט בטטה אפוי על עלי רוקט וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט בטטה אפוי על עלי רוקט וגבינה בולגרית

סלט קצת אחר- טעים ומרענן!

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בטטה אפוי על עלי רוקט וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 6:

לבטטות:
  • 3 בטטות בינוניות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2-3 כפות סוכר חום דמררה
  • מעט מלח, רצוי אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • מיץ מלימון גדול
  • 2 כפות עלי תימין טריים
לסלט:
  • 2-3 צרורות עלי רוקט
  • 125 גרם גבינה בולגרית פיראוס
לרוטב:
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית חרדל חלק
  • מלח, פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר חום או דבש
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 2 כפות צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). שוטפים את הבטטות ופורסים בקליפתן לפרוסות בעובי

  • 02.

    5 ס"מ. שמים בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מעבירים לתבנית בשכבה אחת, אופים כ-30 דקות עד שהבטטות יזהיבו. מוציאים מהתנור ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 03.

    שמים בקערה את עלי הרוקט. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. יוצקים על העלים ומערבבים. מעבירים את העלים לצלחת הגשה, מסדרים מעל את פרוסות הבטטה.

  • 04.

    מפזרים מעל את הגבינה המפוררת ומגישים עם בגט טרי.קלוריות: 429 למנה | נקודות שומרי משקל: 10

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.