טאבולה כרובית
מנה ראשונה, קלילה וטעימה לארוחת ליל הסדר שתקשט את השולחן לאורך כל הארוחה – מתכון לטאבולה כרובית שתכינו בקלות מפתיתי כרובית קפואים, פלפל אדום ותבלינים.
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל2-3 מנות:
- ½ חבילת פתיתי כרובית סנפרוסט מופשרת וסחוטה ע״פ הוראות היצרן / ½ חבילת כרובית קצוצה לחתיכות קטנות במעבד מזון
- ½ צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- ½ צרור כוסברה קצוץ דק
- ½ פלפל אדום חתוך לקוביות
- ½ כוס צנוברים קלויים קלות על מחבת ללא שמן
לרוטב
- 1 שן שום כתושה
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות מיץ לימון טרי
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כף דבש
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולהמערבבים את כל חומרי הסלט.
-
02.
בצנצנת קטנהמערבבים את כל חומרי הרוטב.
-
03.
מאחדים ביניהםסמוך להגשה. מוסיפים מלח, פלפל ולימון לפי הטעם.
הכנת? כאן מדרגים