מתכון טאבולה כרובית | השף הלבן

טאבולה כרובית

מנה ראשונה, קלילה וטעימה לארוחת ליל הסדר שתקשט את השולחן לאורך כל הארוחה – מתכון לטאבולה כרובית שתכינו בקלות מפתיתי כרובית קפואים, פלפל אדום ותבלינים.

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טאבולה כרובית
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל2-3 מנות:

  • ½ חבילת פתיתי כרובית סנפרוסט מופשרת וסחוטה ע״פ הוראות היצרן / ½ חבילת כרובית קצוצה לחתיכות קטנות במעבד מזון
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • ½ צרור כוסברה קצוץ דק
  • ½ פלפל אדום חתוך לקוביות
  • ½ כוס צנוברים קלויים קלות על מחבת ללא שמן
לרוטב
  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כף דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולהמערבבים את כל חומרי הסלט.

  • 02.

    בצנצנת קטנהמערבבים את כל חומרי הרוטב.

  • 03.

    מאחדים ביניהםסמוך להגשה. מוסיפים מלח, פלפל ולימון לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)