רוטב שמנת לפסטה – בנגיעות חמאה ושום | השף הלבן

רוטב שמנת לפסטה

רוטב שמנת, חמאה ושום המתאים לכל מנת פסטה. מתכון קל להכנה ועשיר בטעם שכדאי לאמץ לארוחות ערב משפחתיות עם סוג הפסטה האהוב עליכם

מאת: עמית
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב שמנת לפסטה

המרכיבים ל4-5 מנות:

לרכישה >>
  • 1 מיכל שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
  • 25 גרם חמאת תנובה
גודל תבנית: מחבת רחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים מחבת על האש.

  • 02.

    נועצים במזלג קטן את גוש החמאה ומשמנים באמצעותה את המחבת.

  • 03.

    לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שיימס.

  • 04.

    מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואת אבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחד.

  • 05.

    מוסיפים את מיכל השמנת למחבת.

  • 06.

    מערבבים הכל עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.

  • 07.

    שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מפוזרת מעל.

  • 08.

    בתאבון!

הידעת?

יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. המתכון הבא לרוטב שמנת, חמאה ושום (ניתן כמובן גם להוסיף פטריות) מתאים לכל מנת פסטה. מתכון קל להכנה ועשיר בטעם שכדאי לאמץ לארוחות ערב משפחתיות עם סוג הפסטה האהוב עליכם.

הכנת? כאן מדרגים
(5243)