כריך חביתה משודרג
בואו לשדרג את כריך החביתה הקבוע שלכם: הפעם עם לחמנית ג'בטה בתוספת ממרח עגבניות מיובשות וחביתת מוצרלה ותרד. מתכון מעולה של אינס ינאי לפתוח איתו את היום
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: דלית רוסו
המרכיבים ל1:
- 1 ג'בטה, חצויה לשני חלקים נפרדים
- 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
- 2 פרוסות מוצרלה "COLLECTION"
- 2 ביצים טרופות עם מעט מלח
- 1 כף שמן זית
- 1/4 כוס עלי תרד
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים ממרח עגבניות מיובשות על הצד הפנימי של חלקי הג'בטה.
-
02.
מחממים מחבת רחבה עם כף שמן.
-
03.
שופכים את הביצים הטרופות לכל רוחבה של המחבת.
-
04.
מחכים 3 דקות עד להתחלת התגבשות הביצה.
טיימר מופעל
-
05.
מניחים על חצי מהחביתה פרוסה אחת של מוצרלה וסוגרים עם החצי השני של החביתה.
-
06.
הופכים לצידה השני, מסירים מהאש ומניחים על חלקה התחתון של הג'בטה.
-
07.
מניחים מעליה פרוסת מוצרלה נוספת, מניחים עלי תרד מעל וסוגרים עם חלקה השני.
הכנת? כאן מדרגים