כריך חביתה משודרג – עם תוספות מיוחדות | השף הלבן

כריך חביתה משודרג

בואו לשדרג את כריך החביתה הקבוע שלכם: הפעם עם לחמנית ג'בטה בתוספת ממרח עגבניות מיובשות וחביתת מוצרלה ותרד. מתכון מעולה של אינס ינאי לפתוח איתו את היום

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך חביתה משודרג
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 1 ג'בטה, חצויה לשני חלקים נפרדים
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • 2 פרוסות מוצרלה "COLLECTION"
  • 2 ביצים טרופות עם מעט מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 כוס עלי תרד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים ממרח עגבניות מיובשות על הצד הפנימי של חלקי הג'בטה.

  • 02.

    מחממים מחבת רחבה עם כף שמן.

  • 03.

    שופכים את הביצים הטרופות לכל רוחבה של המחבת.

  • 04.

    מחכים 3 דקות עד להתחלת התגבשות הביצה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מניחים על חצי מהחביתה פרוסה אחת של מוצרלה וסוגרים עם החצי השני של החביתה.

  • 06.

    הופכים לצידה השני, מסירים מהאש ומניחים על חלקה התחתון של הג'בטה.

  • 07.

    מניחים מעליה פרוסת מוצרלה נוספת, מניחים עלי תרד מעל וסוגרים עם חלקה השני.

הכנת? כאן מדרגים
(2)