פרנץ' טוסט במילוי גבינות ודובדבנים
לחם ישן הופך לארוחה מפנקת – פרנץ' טוסט משודרג במילוי גבינת מסקרפונה ודובדבנים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל6:
- 12 פרוסות לחם לבן או מלא
למלית הגבינה:
- 4 כפות גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
- 2 כפות גבינה לבנה 5% "תנובה"
- 10-15 דובדבנים מגולענים או מוקפאים "סנפרוסט"
בלילה:
- 1/3 כוס חלב 3% "תנובה"
- 1/3 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל- 190 מעלות בתוכנית "טורבו"
-
02.
בעזרת סכין חותכים את הקרום הקשה מכל פרוסות הלחם.
-
03.
מערבבים את מרכיבי מלית הגבינה מלבד הדובדבנים עד לאיחוד.
-
04.
במרכז פרוסת לחם שמים כף גדושה מהמלית, מוסיפים 2-3 דובדבנים וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת, מהדקים מעט את הקצוות לסגירה. סוגרים כך את כל פרוסות הלחם.
-
05.
בקערה רחבה מערבבים את כל מרכיבי הבלילה וטובלים את הלחם הממולא בבלילה ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
-
06.
אופים בתנור כ – 15-20 דקות או עד שהלחם קראנצ'י מכל הצדדים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים