מתכון טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה | השף הלבן

טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה

שלוש פרוסות לחם ובתוכן ביצה עלומה, גבינה צהובה מותכת וטונה, כריך מושקע במיוחד ונהדר לארוחת בוקר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 3 פרוסות לחם
  • חמאה
  • 75 גרם גבינה צהובה
  • 1/2 קופסת טונה בשמן/במים
  • ביצה
  • מעט חומץ
  • פלפל
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    מורחים על הלחם חמאה, בשני צדדיו.

  • 03.

    מניחים על הלחם גבינה צהובה ועליה את הטונה (כמות לפי הטעם),סוגרים עם פרוסת לחם נוספת ומבצעים את אותה הפעולה גם על הפרוסה הנוספת.מניחים את הפרוסה האחרונה - כך שיוצא סנדוויץ "3 קומות", גם אותה מורחים במעט חמאה.

  • 04.

    מכניסים לטוסטר (לא משולשים) עד שמשחים.

  • 05.

    לאחר שמוכן מוציאים - מסמנים בפרוסת הלחם הראשונה במרכז, עיגול עם סכין שמונחת כלפי מעלה ומוציאים את העיגול (גודל העיגול כ3/4 ס"מ לאורכו ולרוחבו.)

  • 06.

    לביצה העלומה:מרתיחים סיר עם מים ומעט חומץ,כאשר המים רותחים, שוברים את הביצה (שתשאר בשלמותה) מוסיפים אותה לסיר המים הרותחים - בזהירות.לאחר בערך 2 דקות מוציאים את הביצה,מניחים בצלחת וחותכים סביב החלמון את החלבון כך שיצא עיגול כמו העיגול שיצרנו בלחם.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מניחים את הביצה העלומה על העיגול המסומן על הטוסט.

  • 08.

    מוסיפים מעט מלח ופלפל.

הכנת? כאן מדרגים
(64)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.