מרק פול | השף הלבן

מרק פול

בואו ללמוד להכין מרק פול חגיגי. מנה ראשונה נהדרת לארוחת השבת או החג

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק פול

המרכיבים ל 6-8:

  • 1 שקית (600 גרם) פול ירוק קלוף "סנפרוסט"
  • 2 ליטר ציר עוף
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • 1 בצל בינוני, חתוך גס
  • 1 צרור כוסברה, קצוצה
  • 1 צרור עלי סלרי
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

        מרתיחים סיר עם ציר עוף ומוסיפים את הירקות הירקות, עשבי התיבול והתבלינים למעט הכוסברה.

  • 02.

        מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה.

  • 03.

        מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל במשך כ-5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

        את המרק טוחנים מעט בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת המרקם הרצוי.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.