מרק ירקות של דיאטת הכרוב
דיאטת מרק הכרוב מתבססת על מרק זה, מרק פשוט, טעים ודל בקלוריות
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 2 פלפלים ירוקים, קצוצים
- 1 שורש סלרי, כולל הגבעולים והעלים
- 2 כפות אבקת מרק (עוף, ירקות, בצל או בשר, לפי הטעם)
- חופן עלי שמיר קצוצים דק
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- 1 כף שמן
- 3 בצלים גדולים
- 1 קופסה גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות
- 1 כרוב לבן גדול, קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הבצלים. מזהיבים אותם בסיר גדול בכף אחת של שמן, אגב בחישה מעת לעת.
-
02.
מוסיפים את יתר הירקות, יחד עם העגבניות המרוסקות, אבקת המרק ועשר כוסות מים רותחים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
-
03.
מנמיכים להבה, מוסיפים את השמיר. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
-
04.
מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה.
-
05.
כשהמרק כבר בצלחת אפשר לגוון את טעמו על ידי תוספת של כף סויה לצלחת, או כף חומץ בלסמי. אפשר להוסיף סחוג ירוק או חילבה, אפשר לגוון בתוספת נבטים או במעט ג’ינג’ר טרי קצוץ.
הכנת? כאן מדרגים