מרק ברוקולי, אפונה ושקדים טבעוני
בחג הזה נהנים ממרק טבעוני ירוק עשיר בדברים טובים
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: אמיר מנחם
													עיצוב: נעה קנריק
						
					
				
			המרכיבים ל 1 סיר :
- כף ג'ינג'ר מגורד
 - 2 כוסות משקה שקדים תנובה אלטרנטיב
 - כוס מים
 - 2 כפות שמן זית
 - חופן שקדים מולבנים
 - מיץ מחצי לימון
 - מלח פלפל
 - 1 שקית ברוקולי מופשר "סנפרוסט"
 - 3 כוסות אפונה ירוקה קפואה "סנפרוסט"
 - שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות
 - 5 גבעולים של סלרי קצוץ
 - צרור קטן של עלי בזיליקום
 - צרור קטן של עלי כוסברה
 - 5 שיני שום כתושות
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
בסיר גדול מטגנים את הג'ינג'ר והשום בשמן הזית כ -2-3 דקות על אש נמוכה.
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומטגנים כ 10 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								03.
								
מוציאים 3/4 מתכולת הסיר למעבד מזון ומוסיפים את 2 כוסות משקה השקדים.
 - 
								04.
								
טוחנים היטב, משיבים לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה.
 - 
								05.
								
לפני ההגשה קולים על מחבת את השקדים מגישים כל מנה עם מעט שקדים קלויים, עלי כוסברה ובזיליקום.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

