שבלולי פסטו טבעוניים - מתכון לשבועות - יעקובי | השף הלבן

שבלולי פסטו טבעוניים

שבלולי פסטו טבעוניים עם בצק ספידי שמכינים בקלי קלות לחג השבועות הקרוב! מתכון מתוך המדריך המצולם של שקמה יעקבי שילמד אתכם כל מה שצריך על מאפים טבעוניים

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שבלולי פסטו טבעוניים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל12-15:

לרכישה >>
לבצק ספידי:
  • 2 כוסות קמח לבן
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כוס מים רותחים
  • ½ כוס שמן זית
למילוי:
  • 1 צנצנת פסטו "אוליביה"
  • 10 עגבניות מיובשות קצוצות דק
  • ½ גביע (125 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • ½ כוס פלח בסגנון גאודה "תנובה ALTERNATIVE" מגורר
  • ½ כוס פתיתי שמרי בירה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים את כל חומר הבצק בקערה. לשים לבצק אחיד ורך. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח במשך 10 דקות במקרר.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    בקערית מערבבים פסטו, ממרח סויה, פתיתים מפלח בסגנון גאודה ופתיתי שמרי בירה.

  • 04.

    מוציאים את הבצק ומרדדים אותו למלבן בעובי חצי סנטימטר עד סנטימטר.

  • 05.

    מורחים את התערובת על הבצק ומפזרים מעל את העגבניות המיובשות.

  • 06.

    מגלגלים לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ.

  • 07.

    מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם פני המילוי כלפי מעלה.

  • 08.

    אופים 40-45 דקות עד שהמאפים זהובים ויציבים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 09.

    מומלץ להגיש לצד ממרח סויה טבעי או בכל טעם שאוהבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)