קיש ברוקולי מוקרם בשמנת וגבינות – מתכון כשר לפסח | השף הלבן

קיש ברוקולי מוקרם בשמנת וגבינות

מתכון קיש ברוקולי מוקרם בשמנת וגבינה צהובה מגוררת בחצי שעה של עבודה, ואם כל זה לא מספיק – הקיש כשר לפסח!

מאת: הגר בן יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש ברוקולי מוקרם בשמנת וגבינות

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס:
  • 1 ביצה טרופה
  • 4-3 כפות מים
  • 1/4 1 כוסות קמח מצה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • פלפל
  • מלח
למלית:
  • כוס וחצי ברוקולי סנפרוסט
  • 1 בצל
  • מעט חמאה / שמן
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת לבישול
  • מעט גבינה צהובה עמק
  • מלח
  • קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבסיס: 

  • 02.

    שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 03.

    משמנים היטב את התבנית ומהדקים את התערובת לבסיס ולדפנות. מצננים במקרר.הכנת המלית:

  • 04.

    מטגנים במעט חמאה / שמן 1 בצל שחתוך לקוביות בינוניות עד למצב של שקיפות.

  • 05.

    טורפים את הביצים, מוסיפים שמנת לבישול ואת הברוקולי מופשר וחתוך, הבצל המטוגן והגבינה הצהובה.

  • 06.

    מתבלים, מערבבים ושופכים מעל הבצק.

  • 07.

    אופים בחום של 180 מעלות במשך 35-25 דקות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1020)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.