קיש בטטה פטנט - השף הלבן

קיש בטטה פטנט

קיש בטטה קלאסי וטעים עם טריק מגניב שהופך אותו אפילו לטעים יותר

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש בטטה פטנט
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 חבילת בצק עלים
  • 5 כפות גבינת נפוליאון בטעם טבעי של תנובה
  • 2 כפות ממרח פסטו של אוליביה
  • 50 גרם פתיתי גבינת פרמזן השף הלבן או צהובה מגורדת של תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף עשבי תיבול טריים (רוזמרין / טימין)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 שקית קוביות בטטה של סנפרוסט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את גבינת השמנת יחד עם הפסטו.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    משמנים את נייר האפייה ומפזרים עליו עשבי התיבול, מלח פלפל שחור ואת קוביות הבטטות.

  • 04.

    מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.

  • 05.

    פותחים את הבצק עלים על משטח העבודה ומורחים את הבצק בגבינה המתובלת.

  • 06.

    מניחים את הבצק על קוביות הבטטה כך שהחלק עם הגבינה יהיה כלפי מטה.

  • 07.

    בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומכניסים את התבנית לתנור לאפייה

  • 08.

    אופים במשך 35 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 09.

    מוצאים מהתנור, מצננים מעט. הופכים ומגישים. 

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.