מתכון פשטידת תפוחי אדמה ופטריות | השף הלבן

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

טעים, כולם ישתגעו על המנה הזו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

המרכיבים ל תבנית מלבנית לפשטידה 10 מנות:

  • 3 בצלים גדולים שטופים וקצוצים
  • שמן זית לטיגון
  • 1 סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 4 ביצים גדולות
  • 1 גבינת קוטג' "תנובה"
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת "עמק"
  • 1 כף שטוחה א.מרק בצל
  • 1 כף א.מרק פרווה בטעם עוף
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים את הפיטריות ואת תפוחי האדמה ממשיכים לטגן כ-5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    טורפים את הביצים ומוסיפים אבקת מרק,פלפל שחור פפריקה,גבינת קוטג',גבינה צהובה מגוררת והמלח.

  • 04.

    מערבבים קלות ומוסיפים לתערובת את הפטריות ותפוחי האדמה.

  • 05.

    את התערובת יוצקים לתבנית משומנת {רצוי פיירקס} ואופים בבחום בינוני כ-50 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(939)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.