פאי אישי במילוי זוקיני ועגבניות
מאפים אישיים ומרשימים שמתאימים לכל ארוחת ערב, בראנץ' משפחתי או אירוח. את הכיסוי לקלתיות האישיות מעטרים בנקודות, שיוצרים בעזרת מועך לפירה
המרכיבים ל 12 יחידות:
- 1 גליל (450 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות", מופשר על פי הוראות היצרן
- 3 זוקיני מגוררים וסחוטים היטב
- 1 עגבנייה גדולה קצוצה, ללא מיץ
- 2 כפות פסטו
- 2 ביצים
- 3 כפות פירורי לחם
- מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את המלית: מערבבים את שבבי הזוקיני הסחוטים עם יתר החומרים.
-
02.
פורסים את הבצק וקורצים ממנו 24 עיגולים בקוטר 8 ס״מ.
-
03.
משתמשים בחצי מכמות עיגולי הבצק לריפוד השקעים של תבנית המאפינס וממלאים כל שקע בכף של מלית.
-
04.
על עיגולי הבצק הנותרים יוצרים הטבעה בעזרת מועך פירה שיוצר תבליט מנוקד.
-
05.
מניחים את עיגולי הבצק על גבי המלית, מהדקים היטב עם קצוות הבצק שבתחתית ואם יש זמן מקררים חצי שעה או לפחות עד שהתנור מתחמם. זה חשוב לשמירה על התבליט.
-
06.
מחממים תנור ל-200 עלות.
-
07.
אופים 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם או בטמפ׳ החדר.
טיימר מופעל