מאפינס פיצה – השילוב המושלם | השף הלבן

מאפינס פיצה

אין ילד שלא יתלהב מהמאפינס הנפלאים האלה

מאת: עורך אתר השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס פיצה

המרכיבים ל 10:

  • 350 גרם ( 2.5 כוסות של 200 מ"ל) קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית אורגנו יבש - לבחירה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כוסות (400 מ"ל) חלב תנובה או רויון
  • 1/2 גביע (100 מ"ל) שמנת חמוצה תנובה 15%
  • 2 ביצי תנובה
  • 50 גרם חמאה תנובה, מומסת
  • 1 קופסה (250 גרם) פטה כבשים פיראוס 20% , מפוררת
  • 150 גרם פתיתי עמק 28%
  • 150 גרם עגבניות מיובשות קצוצות - לבחירה
  • 50 גרם זיתים ירוקים קצוצים/פטריות קצוצות – לבחירה
גודל תבנית: תבנית קרטון מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אורגנו, סוכר ומלח.

  • 03.

    מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, ביצים וחמאה וטורפים  רק עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את פתיתי עמק, פיראוס, עגבניות מיובשות וזיתים/פטריות ומערבבים.

  • 05.

    בעזרת כף ממלאים את כוסות הקרטון עד כ-3/4 מגובהם.

  • 06.

    אופים כ-25 דקות עד שהמאפינס מוכנים וזהובים.טיפ לשידרוג:לפני האפייה טומנים בכל מאפינס1/3 אצבע עמק שנמסה במהלך האפייה

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.