מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן
ערכים תזונתיים למנה: 296 קלוריות ; 16 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 19 גרם שומן ; 539 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3:
מרכיבים:
- 1 עלה בצק פילו מעדנות
- תרסיס שמן
- 2 ביצים
- 160 מ"ל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
- 150 גרם ברוקולי קפוא סנפרוסט
- 25 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
- 35 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 5%
- 35 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס 5%
- קורט מלח
- פלפל שחור גרוס
- קוקוטים לאפיה
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את על הפילו ל - 3 חלקים שווים.
-
02.
מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומניחים אותם בתוך קוקוטים לאפייה.
-
03.
מערבבים את כל חומרי המלית היטב.
-
04.
יוצקים את המלית לתוך הקוקוט.
-
05.
אופים כ - 25 דקות ב - 160 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים