לחם קוטג' | השף הלבן

לחם קוטג'

מתכון ללחם אוורירי וטעים על בסיס קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים לכיכר לחם:

לבצק:
  • 2 חבילות קוטג' 5% של תנובה
  • 3 ביצים L
  • כפית סוכר (אופציונלי)
  • כפית מלח
  • 3 כוסות קמח תופח (420 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במהירות נמוכה, כ-5-7 דקות עד שמתקבל בצק מעט דביק.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מעבירים לתבנית לחם משומנת ומשטחים.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות עד שהלחם משחים בחלקו העליון.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מצננים למשך שעה לפחות וחותכים לפרוסות. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(70)