לחמניות גבינה
ארוחת ערב מהירה: לחמניות גבינה ללא שמרים שמכינים בקלי קלות עם תוספת של גבינה מתפצפצת מעל. סלט קטן בצד – ואתם מסודרים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12-15 לחמניות קטנות:
- 250 גרם (מיכל) גבינת קוטג' 5% שומן
- 75 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
- 50 גרם גבינת חמד 16% שומן
- 50 גרם חמאה רכה מאוד
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- 1/2 כפית מלח דק
- 210 גרם (כוס וחצי) קמח
- כפית וחצי אבקת אפייה
לציפוי:
- חלמון טרוף
- מעט פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית שקעים מסיליקון.
-
02.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד גבינת קוטג', בולגרית, חמד, חמאה רכה, פפריקה ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבל בצק רך.
-
04.
בידיים מעט משומנות יוצרים כדורים בינוניים מהבצק ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון.
-
05.
מברישים את הלחמניות בחלמון ומפזרים גבינת פרמזן / צ'דר מגוררת.
-
06.
אופים במשך כ-18-23 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות ותפוחות.
טיימר מופעל
-
07.
מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים לצד סלט.
הכנת? כאן מדרגים