מתכון מאפה גאלט אנטיפסטי וגבינות לחג השבועות | השף הלבן

גאלט אנטיפסטי וגבינות

מתכון זריז וקליל למאפה חגיגי לשבועות שמכינים עם לקט מוכן של אנטיפסטי שמקצר את שלבי ההכנה! מאפה שמתאים לערב החג או לבראנץ' שביום שאחריו

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון גאלט אנטיפסטי וגבינות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

  • ½ חבילה (500 גרם) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 1 שקית (600 גרם) לקט אנטיפסטי בסגנון איטלקי לתנור "סנפרוסט" מופשר ומסונן מנוזלים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 150 גרם פתיתי פרמזן
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • טימין טרי
  • 1 ביצה טרופה
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים יריעת בצק עלים על תבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 02.

    בעזרת סכין חורצים מסגרת ברוחב של 4 ס"מ סביב מלבן הבצק. מברישים בביצה טרופה רק את המסגרת מבלי לעבור את הקו.

  • 03.

    מורחים במלבן הפנימי גבינת שמנת ומעל מפזרים חצי מכמות פתיתי הפרמזן

  • 04.

    מערבבים את הירקות המופשרים עם שמן זית ומלח ומסדרים על המלבן הפנימי של הבצק

  • 05.

    מפזרים מעל הירקות פתיתי פרמזן ועלי טימין ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 06.

    מגישים חם לצד סלט וגבינות.

הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.