מאפי פילו במילוי בשר מפורק

מאפי פילו אישיים במילוי בשר אונטריב מפורק ורך שלא ישאירו אפילו פירור! חגיגה אמיתית לכל חובבי הבשר. מתכון מרשים שמוסיף לשולחן החג טעמים עמוקים, מרקם מיוחד והגשה חגיגית.

מאת: קארין בן לולו
בשרי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפי פילו במילוי בשר מפורק

המרכיבים ל 10 מנות:

מרכיבים:
  • חבילת בצק פילו ״מעדנות״
  • קילו קוביות אונטריב
  • 3 בצלים גדולים
  • 4 שיני שום
  • רבע כוס סויה
  • חצי כוס דבש
  • כף סוכר חום
  • כף פפריקה מתוקה, מלח פלפל לפי הטעם
  • מים לכיסוי הבשר

הוראות הכנה:

  • 01.

    נחמם תנור על 190 מעלות חום עליון תחתון.

  • 02.

    בסיר/ תבנית מותאמים לתנור נסדר את רצועות הבצל, השום, ואת קוביות הבשר, נערבב את הרוטב עם התבלינים ונשפוך מעל, נוסיף מים רותחים עד כיסוי הבשר, נסגור עם מכסה ונכניס לתנור שחומם מראש לשעה ולאחר מכן נוריד את המעלות ל160 לעוד שלוש שעות, בחצי שעה האחרונה מורידים את המכסה ונותנים לנוזלים להצטמצם.

  • 03.

    מחכים שהבשר מעט יתקרר ומפרקים אותו, פורסים דף פילו של מעדנות, מניחים מהבשר בקצה ומגלגלים לצורת עיגול כמו בסרטון, חוזרים חלילה ומסדרים את העיגולים שיצרנו בתבנית אחד לצד השני.

  • 04.

    מרססים מעל תרסיס שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

  • 05.

    מלמעלה מזלפים דבש.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.