מאפה תרד וגבינות - השף הלבן

מאפה תרד וגבינות

מתכון מושלם ב-15 דק עבודה בלבד! מאפה תרד וגבינות מנצח של רותם רביבו

מאת: רותם רביבו
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט בצק עלים גבינות ותרד

המרכיבים ל 12 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 חבילה בצק עלים של מעדנות
  • 1 חבילת תרד טרי
  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינת פטה/בולגרית/ריקוטה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת/מוצרלה
  • מלח ופלפל שחור
  • כף קורנפלור (לא חובה)
להגשה:
  • ניתן להוסיף שומשום/קצח למעלה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.

  • 02.

    מוציאים את הבצק עלים מהמקרר אחריי לילה שהוא היה בהפשרה. קוצצים את העלי תרד ובקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים עד תערובת אחידה.

  • 03.

    פותחים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים אותו ל12 קוביות.

  • 04.

    מניחים בכל שקע בתבנית סיליקון קובייה ומייצרים צורה של כוס שאליה מכניסים 2 כפות מהמילוי וסוגרים את הפינות של הבצק.

  • 05.

    מברישים כל מאפה בביצה.

  • 06.

    מכניסים לאפייה בתנור כ-25/30 דקות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.