מאפה תרד וגבינות
מתכון מושלם ב-15 דק עבודה בלבד! מאפה תרד וגבינות מנצח של רותם רביבו
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 יחידות:
מרכיבים:
- 1 חבילה בצק עלים של מעדנות
- 1 חבילת תרד טרי
- 2 ביצים
- 250 גרם גבינת פטה/בולגרית/ריקוטה
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת/מוצרלה
- מלח ופלפל שחור
- כף קורנפלור (לא חובה)
להגשה:
- ניתן להוסיף שומשום/קצח למעלה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
-
02.
מוציאים את הבצק עלים מהמקרר אחריי לילה שהוא היה בהפשרה. קוצצים את העלי תרד ובקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים עד תערובת אחידה.
-
03.
פותחים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים אותו ל12 קוביות.
-
04.
מניחים בכל שקע בתבנית סיליקון קובייה ומייצרים צורה של כוס שאליה מכניסים 2 כפות מהמילוי וסוגרים את הפינות של הבצק.
-
05.
מברישים כל מאפה בביצה.
-
06.
מכניסים לאפייה בתנור כ-25/30 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים