מתכון נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות | השף הלבן

נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות

נשיקות כחול לבן שיעשו שמח לאורחים הקטנים

מאת: מירב גביש
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות

המרכיבים ל200 מנות:

  • 3 חלבונים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל טהורה או שקית וניל
  • צבע מאכל כחול
  • 3 שקיות זילוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-120 מעלות.

  • 02.

    מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבן.מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל. מקציפים כ-8 עד 10 דקות במהירות גבוהה עד שהקצף יציב ומבריק.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    לוקחים שליש מהקצף הלבן ומעבירים לשקית זילוף.

  • 04.

    טובלים קיסם עץ בצבע מאכל לקצף הנותר, מקפלים בעדינות עד שנוצר צבע תכלת בהיר, מעבירים חצי מהקצף לשקית זילוף.

  • 05.

    מוסיפים שוב צבע מאכל כחול לקצף הנותר (לגוון כהה יותר) מקפלים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף.

  • 06.

    מזלפים נשיקות קטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.אופים שעתיים עד שהנשיקות נפרדות בקלות מהנייר.מכבים את התנור ומשאירים בתנור עד שמתקרר.שומרים בקופסא אטומה.

  • 07.

    להגשה:שמים נשיקות בשקית צלופן קשורה בדגל ישראל עם סרט כחול לבן, מנג'טים או כלי הגשה בכחול או לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(45)