מתכון קציצות בצל אפויות בתנור | השף הלבן

קציצות בצל אפויות בתנור

קציצות פיקנטיות במתכון קל ומהיר הכנה, קציצות בצל בציפוי ביצה ופירורי לחם אפויות בתנור

מאת: נטלי דלל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בצל אפויות בתנור

המרכיבים ל5 קציצות:

  • 2 בצלים גדולים
  • חצי כפית אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • כוס פרורי לחם
  • ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את הבצל בפומפיה, מוסיפים את כל התבלינים (אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח).

  • 02.

    שוברים את הביצה וטורפים אותה עם קורט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

  • 03.

    מגלגלים קציצות מעיסת הבצל, טובלים אותן בביצה ומגלגלים אותן בפרורי לחם.

  • 04.

    אופים את הקציצות בתנור למשך 15 דקות בערך עד שהן מתחילות להתקשות ונהיות קריספיות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(167)