מתכון כדורי שוקולד של יהלי | השף הלבן

כדורי שוקולד של יהלי

כדורי שוקולד לנשנוש מתקתק בין ארוחות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי שוקולד של יהלי

המרכיבים ל 30 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים ( פס אחד של 250 גרם ועוד 7 ביסקוויטים)
  • סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את הביסקוויטים למעבד מזון ומרסקים. מעבירים את הפירורים לקערה נקיה. 

  • 02.

    לקערה נפרדת מכניסים את השוקולד השבור לקוביות.

  • 03.

     בסיר קטן או קלחת מוזגים את השמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, שופכים את השמנת על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים במטרפה עד לקבלת שוקולד מבריק.

  • 04.

    מוזגים את תערובת השוקולד (גנאש) על פירורי הביסקוויטים ולערבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

  • 05.

    מרטיבים  את הידיים וקורצים עיגולים מתערובת השוקולד, מגלגלים לכדורים וטובלים אותם בסוכריות צבעוניות (אפשר לבחור בכמה סוגים של קישוט: כמו סוכריות צבעוניות , פתיתי קוקוס, פתיתי שוקולד ואפילו להמיס מעט שוקולד ולזלף מעל).  

הכנת? כאן מדרגים
(29)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.