קרואסון גבינה מתוק
קרואסון גבינה מתוק, להתחיל את הבוקר בביס מתוק שעושה טוב על הנשמה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל50 מאפים:
להברשה:
- 1 חלמון
- 1 חבילה (1 ק”ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית:
- 250 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
- 250 גרם (1/3 מיכל) גבינה לאפייה 5% מסדרת "השף הלבן"
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 חלמון
- 50 גרם צימוקים
הוראות הכנה:
-
01.
» מכינים את המלית: מערבלים גבינות עם אינסטנט פודינג ושאר החומרים במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי.
-
02.
» משתמשים בבצק עלים מוכן ומעצבים כמו קרואסון. פורסים את הבצק על משטח עבודה. חותכים לרצועות ברוחב 12 ס”מ, ומכל רצועה יוצרים 2 משולשים עלי ידי חיתוך באלכסון. על כל משולש מניחים מלית ומגלגלים לקרואסון.
-
03.
» מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
04.
» אופים כ-25 דקות או עד שמשחים.
טיימר מופעל
-
05.
גיוון: מעצבים את המאפים בצורת מעטפה או שבלולים.
-
06.
הכנת? כאן מדרגים