קרואסון גאודה וריבת פירות יער – פריז בבית שלכם | השף הלבן

קרואסון גאודה וריבת פירות יער

כשדרוג לארוחת הבוקר, לאירוח או כנשנוש קל במהלך היום: סידרנו לכם הצעת הגשה משודרגת של קרואסונים עם גבינת גאודה עם טעם עשיר וריבת פירות יער

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גאודה וריבת פירות יער
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל2-3:

  • 2-3 קרואסונים קטנים ריקים
  • 3 כפות ריבת פירות יער
  • חופן עלי רוקט
  • 3 פרוסות גבינת גאודה עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הקרואסונים

  • 02.

    מורחים ריבה, מניחים פרוסות גבינה ועלי רוקט

  • 03.

    מגישים לצד קפה או תה

הכנת? כאן מדרגים
(3)