מתכון קוקטייל מנגו | השף הלבן

קוקטייל מנגו וקוקוס

קוקטייל מנגו, מתאים כאפריטיף ומשקה באירוח ומסיבות

מאת: יפית לוי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוקטייל מנגו וקוקוס

המרכיבים ל2:

  • פלח מנגו קלוף וחתוך לקוביות
  • 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
  • 30 מ"ל מרטיני דריי
  • 60 מ"ל קרם קוקוס
  • 30 מ"ל סירופ מנגו
  • קליפת לימון חתוכה לרצועות דקיקות
  • קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים בבלנדר קוביות קרח, מרטיני ביאנקו ומרטיני דריי.

  • 02.

    מניחים בשתי כוסות גבוהות את פלח המנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני.

  • 03.

    מכסים בקרח כתוש גס ויוצקים קרם קוקוס וסירופ מנגו.

  • 04.

    מקשטים בקליפת מנגו/קוקוס/נענע.

הכנת? כאן מדרגים
(84)