קוקטייל מנגו וקוקוס
קוקטייל מנגו, מתאים כאפריטיף ומשקה באירוח ומסיבות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
- פלח מנגו קלוף וחתוך לקוביות
- 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
- 30 מ"ל מרטיני דריי
- 60 מ"ל קרם קוקוס
- 30 מ"ל סירופ מנגו
- קליפת לימון חתוכה לרצועות דקיקות
- קרח
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים בבלנדר קוביות קרח, מרטיני ביאנקו ומרטיני דריי.
-
02.
מניחים בשתי כוסות גבוהות את פלח המנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני.
-
03.
מכסים בקרח כתוש גס ויוצקים קרם קוקוס וסירופ מנגו.
-
04.
מקשטים בקליפת מנגו/קוקוס/נענע.
הכנת? כאן מדרגים