ניוקי ברוטב פטריות ושמן זית – מנה ממכרת וטעימה | השף הלבן

ניוקי ברוטב פטריות ושמן זית 

ניוקי ברוטב פטריות ושמן זית, מנה ממכרת וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי ברוטב פטריות ושמן זית 

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 סלסלת פטריות פורטובלו, פרוסות לעובי בינוני
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל לבן גרוס
  • 400 גרם ניוקי
  • גבינת פרמז'ן
  • 1 בצל לבן בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 40 גרם חמאה
  • שמן זית
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניות, פרוסות לעובי בינוני

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים 3 כפות שמן זית ו-40 גרם חמאת תנובה.

  • 02.

    מוסיפים את הבצל וצולים כ-5 דקות מעל חום בינוני תוך ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את פלחי השום, הפטריות, קורט פלפל לבן גרוס, 2 קורט מלח גס ומערבבים 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את היין הלבן ומחממים עד לאידוי חצי מהנוזלים.

  • 05.

    מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.

  • 06.

    במקביל מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים אל הרוטב שבמחבת.

  • 07.

    מנערים קלות לערבוב ומגישים חם עם גבינת הפרמז'ן.

הכנת? כאן מדרגים
(610)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.