מתכון פשטידה תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

פשטידה תפוחי אדמה וגבינות

פשטידה תפוחי אדמה וגבינות, מתכון פשוט וטעים לחג השבועות

מאת: רחלי בן יוחנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה (מבושלים)
  • 3 ביצים
  • 2 גבינת קוטג 5%
  • 2 יוגורט 3%
  • בלוק גבינה מלוחה (300 גרם)
  • שמנת מתוקה 9%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים פירה מהתפוחי האדמה המבושלים, מוסיפים ביצים, 2 גבינות קוטג, גבינה מלוחה, חצי שמנת מתוקה ואחד גביע יוגורט.

  • 02.

    את החצי השני של השמנת המתוקה + גביע יוגרט הנותר מערבבים יחדיו ומורכים על הפשטידה. (לפני האפיה)

  • 03.

    מי שרוצה להעצים את טעם יכול להוסיף עשבי תיבול או קצח.

הכנת? כאן מדרגים
(227)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.