מתכון פרחי כרובית מוקרמים | השף הלבן

פרחי כרובית מוקרמים

מנה קלילה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי כרובית מוקרמים

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 ראש כרובית חתוך לפרחים
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס מים
  • 3 כפות שמן
  • קורט מלח
  • קורט סוכר
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון עמוק
חומרים להקרמה
  • 1 שמנת חמוצה בטעם של פעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 גרם פתיתי פרמז’ן
  • 1 כף קמח
  • קורט מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    חולטים את הפרחים, מצננים ומיבשים על מגבת.

  • 03.

    מכינים בקערה בלילה מהביצים, קמח,מים ו-3 כפות השמן והתבלינים.

  • 04.

    מערבבים היטבומניחים לנוח למשך כ- 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מחממים סיר עם שמן עמוק, טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים עד שצבעם הופך לזהוב בהיר.

  • 06.

    מסדרים את הכרובית המטוגנת בכלי חסין אש בשכבה אחידה.

  • 07.

    מערבבים בקערה את כל חומרי ההקרמה ויוצקים מעל הכרובית.

  • 08.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות בחום עליון (גריל), ומקרימים עד קבלת צבע זהוב.

  • 09.

    מוציאים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(87)